A First Class Evening with Henk Poort

A First Class Evening met Henk Poort

Grand Café Restaurant 1e Klas presenteert op zaterdag 8 en zondag 9 augustus de tweede editie van de exclusieve uitgaansbelevenis: “A First Class Evening”. Tijdens deze twee exclusieve diner-avonden genieten de bezoekers van een luxueus vier-gangen-diner dat muzikaal wordt omlijst met een live optreden van Henk Poort. 

Let op: slechts vijftig tickets beschikbaar, dus zorg dat u er op tijd bij bent! Bij het online reserveren van uw 1e klas tickets voor “A First Class Evening” kunt u na uw bestelling uw dinerkeuze maken in het keuzemenu. Het kaartje is inclusief vier-gangen-diner én een optreden Henk Poort.

Het is voor de tweede maal dat Grand Café Restaurant 1e Klas uitpakt met “A First Class Evening”. Tijdens deze avonden geniet telkens een select gezelschap van wat het beste omschreven kan worden als ‘een on-Nederlandse dinerbelevenis’. De historische ambiance, allure en grandeur van de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal station vormen hiervoor het best denkbare decor.

Over Henk Poort
Henk Poort hoort bij de Beste Zangers van Nederland! Dat bewijst hij in 2019 andermaal met zijn deelname aan het gelijknamige AvroTros televisieprogramma. Zijn imponerende versie van “The Sound of Silence” haalt de eerste plaats in de Nederlandse iTunes lijst, en ook met zijn cover “Phantom of the Opera” met Floor Jansen weet hij de kijkers diep te ontroeren.

Van “Er zaten twee motten in mijn oude jas” tot “The Phantom of the Opera” en van “La belle Hélène” tot “The Sound of Silence”. Henk Poort verstaat feilloos de kunst om opera, musical, volksmuziek en wereldrepertoire op een innemende dan weer uitbundige wijze te vertolken. Gelardeerd met een flinke portie (Amsterdamse) humor en zelfspot bewijst het unieke muzikale multitalent Henk Poort dat hij niet alleen tot de top van onze vaderlandse muziekindustrie behoort, maar deze met zijn indrukwekkende vocale kwaliteit, veelzijdigheid en persoonlijkheid ook sterk weet te domineren!

Over Grand Café Restaurant 1e Klas
De voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station zijn getransformeerd tot een stijlvol restaurant dat door haar bijzondere ligging en ambiance geen gelijke kent. Met het high end uitgaansconcept “A First Class Evening” wil Grand Café Restaurant 1e Klas haar gasten de grandeur en allure van een 1e klas beleving laten ervaren.

Ticketpoint is het officiële verkooppunt van tickets voor ‘A First Class Evening’ bij Grand Café Restaurant 1e Klas.

Bestel hier uw tickets