De vier seizoenenwachtkamer

Nederlands best bereikbare business- en evenementenlocatie!

Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de historische wachtkamers van weleer. Uiteraard is er inmiddels veel gemoderniseerd, maar in ons restaurant ziet u ook nog veel terug van verloren tijden. De wachtkamers hebben we zo goed mogelijk gerestaureerd, zodat u bij ons even terug in de tijd kunt en kunt ervaren hoe het er een eeuw geleden op het Centraal Station aan toeging.

De wachtkamers zijn gebouwd naar een ontwerp van de architecten P.J.H. Cuypers en A.L. van Gendt. De Vier Seizoenen 1e Klas eetkamer uit 1881 is daarbij uniek in zijn soort en deze ruimte kunt u voor zakelijke en/of private gelegenheden reserveren. Private dining, een workshop, een vergadering of een besloten borrel, het kan allemaal in de speciale eetkamer van Grand Café Restaurant 1e Klas in hartje Amsterdam. 

 

Het restaurant van Museum Grand Café-Restaurant 1e Klas
Als Amsterdam ontwaakt is het vanaf 09.30 uur al gezellig druk in het Café Restaurant. De centraal gelegen locatie is een ideale ontmoetingsplaats voor gasten en treinreizigers die de ochtend productief willen starten.

Tijdens ontbijt, lunch of diner kunt u kiezen uit een gevarieerd aanbod en een uitgebreid assortiment. De menukaart heeft een klassieke inslag, er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse producten.

Omdat Grand Café Restaurant 1e klas aan het spoor ligt zijn onze traditionele kelners speciaal getraind op snelheid in combinatie met de beste service. Maar als u de tijd heeft kunt u hier in alle rust genieten van deze bijzondere ambiance en uitstekende kwaliteit.

De keuken van Museum Grand Café-Restaurant 1e Klas
Onze keuken is internationaal georiënteerd en we voeren een uitgebreide a la carte kaart met aantrekkelijke menu’s, ook voor de vegetariër.

Het restaurant biedt plaats voor ruim 150 gasten. Voor een zakelijk of prive gelegenheid kunt u ook de eetkamer reserveren. Naast de reguliere kaart zijn er ook andere mogelijkheden die wij graag persoonlijk bespreken.

·         Bent u al benieuwd wat er bij ons op de menukaart staat? Ook kunt u bij ons direct online reserveren.

De pub van Museum Grand Café-Restaurant 1e Klas
Komt u bij ons liever alleen wat drinken? De 1e klas Pub is een stijlvolle ontmoetingsruimte waar u heerlijk kunt genieten of bijpraten.

De 1e klas Pub is meer dan alleen een ontmoetingsruimte, het is een ideale plek voor al uw georganiseerde bijeenkomsten tot wel 200 gasten voor een staande receptie. Daarnaast kunt u er ook uw bedrijfsfeest of diner organiseren. Ook is dit een ideale plek om te vergaderen in Amsterdam. Natuurlijk kan de inrichting aangepast worden aan kleinere groepen waardoor er nog steeds sprake is van een warme en sfeervolle omgeving.

Via  contact kunt u precies zien hoe u bij de pub van Museum Grand Café-Restaurant 1e klas kunt komen.

Dineren in de eetkamer
In deze authentieke wachtkamers gebouwd naar een ontwerp van architecten P.J.H. Cuypers en A.L. van Gendt bevindt zich de Vier Seizoenen 1e Klas Eetkamer uit 1881. Hier kan men terug in de tijd en ervaren hoe het wachten op een trein zich moet hebben voorgedaan een eeuw geleden.

Deze unieke ruimte uit het verleden kunt u nu reserveren voor speciale zowel zakelijke als private gelegenheden, zoals private dining, presentaties, borrels of om te vergaderen in historisch Amsterdam.

diner-eetkamer.jpg