Privé dineren in historische sfeer

Private dining in historische sfeer

Vier seizoenenkamer

Deze authentieke private room deed sinds 1881 dienst als een als exclusieve eetkamer voor de 1e klas passagier. Tegenwoordig is deze authentieke entourage voor iedereen toegankelijk. De vierseizoenkamer is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen tot 32 à 40 personen die behoefte hebben aan privacy met een vleugje nostalgie. Deze unieke ruimte is te huren voor een dagdeel of een gehele dag. In carré opstelling (vierkant) biedt deze kamer ruimte aan een gezelschap tot 19 personen. Met een blokopstelling (4x8) is het mogelijk om met een maximaal aantal van 32 personen hier te vertoeven. In het geval van recepties is het maximaal aantal personen 40. 

Eerste klas wachtkamer 

Eind 1900 was deze grote wachtkamer uitsluitend toegankelijk voor de welbedeelde 1e klas passagier. Nu is deze chique, multifunctionele evenementenruimte geschikt voor o.a vergaderingen, borrels, diners, presentaties, feesten, recepties, klassieke concerten, lezingen en ander gelegenheden. De klassieke ruimte met indrukwekkende bar in Cuyperiaanse stijl biedt ruimte aan een maximum van 250 personen. Daarnaast is er voor elke gelegenheid een geschikte opstelling mogelijk. Bovendien kunt u  gebruik maken van een beamer, een groot scherm en een microfoon voor al uw evenementen. 

Neem contact op met ons door een mailtje te sturen naar sales@restaurant1eklas.nl of te bellen met 020 – 6250131 voor meer informatie over onze arrangementen en alle mogelijkheden. Reserveer snel en beleef de unieke, authentieke ambiance van een historische ruimte tijdens uw meest sfeervolle vergadering, receptie of private dining in Amsterdam.