Meeting & Events

Nederlands best bereikbare business- en evenementenlocatie!

Vergaderen op Amsterdam Centraal Station

Bij Grand Café Restaurant 1e Klas kunt u op een unieke manier vergaderen, want het restaurant bevindt zich op perron 2B op het Centraal Station van Amsterdam. Tussen 1881 en 1889 ontwierp Nederlands beroemdste Rijksbouwmeester Dr. Pierre Cuypers het Centraal Station in Amsterdam en nog steeds is er veel van zijn architectuur over.

Grand Café Restaurant 1e Klas is gevestigd in de oude wachtkamers, die volledig gerestaureerd zijn. Een plek vol inspiratie en authenticiteit! Een plek waar vergaderingen en meetings direct een tweede dimensie krijgen. Een plek waar werk werkt!

Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, diners en feesten tot zo’n 200 personen. Liever iets meer privacy? Dan kunt u een wachtruimte afhuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kom langs of neem online contact met ons op

 

Geheel verzorgde meetings & events

Het team van Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgde vergadering, presentatie, lezing, receptie, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of andere meeting in een historische en inspirerende ambiance.
Daarnaast verzorgen we graag uw dagje uit in Amsterdam. Wij werken nauw samen met verschillende partners om uw dag compleet te verzorgen.

De vier seizoenen kamer

De Eerste Klas wachtkamer

Uniek vergaderlocatie

Bedrijfsuitje Amsterdam