Meeting & Events

Nederlands best bereikbare business- en evenementenlocatie!

Grand Café Restaurant 1e Klas is zeer goed bereikbaar met de metro, tram, trein, boot of bus, want deze stoppen bijna letterlijk voor de deur van het restaurant. Maar niet alleen de toegankelijkheid is een uniek, ook de rijke historie is zeer bijzonder te noemen. 1e Klas is namelijk gevestigd in de oude wachtkamers van weleer.

Tussen 1881 en 1889 ontwierp bouwmeester Dr. Pierre Cuypers uit Roermond het (inmiddels iconische) Centraal Station in Amsterdam. Zijn vakmanschap wordt geroemd als de man die architectuur in Nederland nieuw leven inblies. Invloedrijk en inspirator voor velen zoals H.P. Berlage en Michel de Klerk. We zijn er trots op dat in ons restaurant nog een gedeelte van zijn architectuur te bewonderen is, want de vroegere wachtkamers hebben we volledig gerestaureerd (inclusief het bord met de wachttijden), zodat u bij ons heel even terug in de tijd kunt.

Deze monumentale horeca- en evenementenlocatie is geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, netwerkbijeenkomsten, ontbijtsessies, diners en feesten tot zo’n 200 personen. Liever iets meer privacy? Dan kunt u een wachtruimte afhuren. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Kom langs of neem online contact met ons op

 

Geheel verzorgde meetings & events

Het team van Grand Café Restaurant 1e Klas in Amsterdam draagt zorg voor een tot in de puntjes verzorgde vergadering, presentatie, lezing, receptie, nieuwjaarsborrel, bedrijfsfeest of andere meeting in een historische en inspirerende ambiance.
Daarnaast verzorgen we graag uw dagje uit in Amsterdam. Wij werken nauw samen met verschillende partners om uw dag compleet te verzorgen.

De vier seizoenen kamer

De Eerste Klas wachtkamer

Unieke vergaderlocatie

Bedrijfsuitje Amsterdam